Kinderyoga Alkmaar

De bedoeling van kinderyoga is dat de kinderen op een speelse en vooral fijne en ontspannen manier liefdevol bezig zijn met hun lichaam en geest. Een plek waar het niet nodig is om te presteren, maar waar ze wel, samen met andere kinderen, een rustpunt vinden in deze drukke dagen. Daarvoor is het wel heel belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

Kinderyoga gaat over hoe zijzelf in hun eigen kracht staan. En hoe zij deze kunnen benutten om dingen van hun zelf en om hun heen te veranderen en beter te maken voor zichzelf.
Samen met andere kinderen beleven ze dit yoga avontuur. Door samen oefeningen en spelletjes te doen, helpt dit het kind te ontdekken waar hun kracht zit.

Kinderyoga geeft kinderen kracht, balans en is waardevol voor het verbeteren van de lichaamshouding, het zelfvertrouwen, de concentratie en het zelfbewustzijn.
Naast dit, geeft het de kinderen ook vertrouwen, in zichzelf en in anderen.

Kom gerust een keer langs om te starten met kinderyoga. Deze yogales zal gegeven worden door 2 gediplomeerde yogadocenten. Hierdoor krijgen ze extra aandacht en een goede begeleiding.

Het is voor ieder kind (4-12 jaar) toegankelijk.