Wie zijn wij

Gediplomeerd Advanced Yogadocent

Ik ben René en ben internationaal gediplomeerd Advanced Yogadocent (RYT 500). Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga Nederland en India. Mijn docent Yogi Ram is opgegroeid in India. Tijdens de opleiding ben ik opgeleid om les te geven in Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Zwangerschap Yoga, stoel Yoga en Yoga voor kinderen.

Mijn missie is om de ervaring die ik met Yoga heb over te brengen naar mijn studenten. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen, en bewuster geworden van de omgeving en mijn lichaam.
In de drukte van de maatschappij waarin we leven moeten we onthaasten, dit kan d.m.v. Yoga.

Door de Yoga zal er evenwicht ontstaan in de energiestromen in het lichaam. Yoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest door o.a. lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Door alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.
De verschillende houdingen zijn op elkaar afgestemd, zodat het hele lichaam zich kan ontspannen en de energie vrij kan gaan stromen. Mijn doelgroep is iedereen die bewuster in het leven wil staan. Ben je daar naar op zoek? Dan nodig ik je van harte uit om naar mijn lessen te komen. Dat is voor iedereen mogelijk, ongeacht leeftijd of ervaring.
René van Stigt is eigenaar van YogaOmkar.


Gediplomeerd Yogadocent

Ik ben Flavia en ben internationaal gediplomeerd Yogadocent (RYT 200). Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga Nederland. Tijdens de opleiding ben ik opgeleid om les te geven in Hatha Yoga, Zwangerschap Yoga, stoel Yoga en Yoga voor kinderen. Ik heb ook een 20 uur diploma in yoga anatomy met Julia Zatta.

Mijn missie is om yoga te delen en niet alleen als een manier om actief te zijn en om jezelf mentaal uit te dagen, maar als een levensles waarmee je van dag tot dag beter gaat leven. Ik ben door mijn moeder geïnspireerd, ook yogi, om mijn yoga reis te beginnen. Het begrijpen van onze verschillende behoeftes en samen leren heeft mijn yoga beoefening beïnvloed en de manier hoe ik dit overdraag aan mijn leerlingen.

Yoga is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, lichaamstype, fitness niveau en gezondheidsdoelen.

Vanwege mijn Iyengar Yoga achtergrond, plaats ik tijdens mijn lessen grote focus op de lichaamshouding van de oefeningen.