Recensies

Recensies van bedrijven

Om een kleine indruk te geven staan hieronder diverse recensies hoe de studenten en de bedrijven het ervaren.

uwv

Op 18 januari 2018 heeft René op de Landelijke Ziektewet dag 3 workshops Stoel-yoga gegeven.  
De deelnemers waren zeer tevreden en gaven een beoordeling van zeer goed tot uitstekend. 
Hierbij enkele reacties; Daar heb ik veel aan tijdens mijn werk.
Ik voelde me heerlijk ontspannen ook daarna.
Heerlijk kunnen ontspannen met een zeer vakkundige yoga leraar. Echt van genoten.
Laat ook goed zien dat je tussendoor op je werk ook af en toe pauze in kan lassen. En goede oefeningen daarbij voor de spieren. Peter

Op een teamdag met alle controllers van het UWV een workshop Stoel-yoga gehad van Rene van Stigt van het bedrijf YogaOmkar. René  gaf daarin op een hele toegankelijke praktische manier handvaten voor voorkomen van stressklachten (zowel fysiek als mentaal) op het werk met oefeningen die je gewoon op je stoel kan uitvoeren. Wij zijn hier bij het UWV erg enthousiast over en zouden het zeker aanraden aan anderen.  Jaap

Onze  team-jaarplandag zijn we begonnen met een workshop Stoel-Yoga van René. Een aanrader!  We zijn nog nooit zo goed gehumeurd en ontspannen de dag doorgekomen.  Sandra

Recensies van studenten

Als moeder binnen een druk, jong gezin met veel onregelmatigheid, zorgen en verantwoordelijkheden ervaar ik een ruime portie stress in mijn leven. Wat ik nodig heb is regelmatig een bewust moment voor mezelf. Door familie werd ik gewezen op Hatha Yoga bij YogaOmkar, voor mij niet om de hoek, maar zekere de vier proeflessen waard. Ik kon direct meedoen met de lessen op donderdagavond, die overigens op een ideale tijd worden gegeven. René communiceert duidelijk en deelt zijn lessen heel gestructureerd in. Je merkt direct dat hij weet waar hij het over heeft. Hij geeft individuele tips en houdt rekening met ieders beperkingen. Je doet ademhalingsoefeningen, de zonnegroet en oefent verschillende uitdagende poses. Mijn lichaam is nogal stijf, maar elke week gaat het een stukje beter. Na de proeflessen twijfelde ik niet of ik wel door wilde gaan: dit moment van de week blijft voor mij voorlopig zit ik tussen de andere dames op het yogamatje. Hier voel ik me op mijn gemak. Je mag er zijn, zoals je bent.
Marjolein

Ik ben in september begonnen met hatha yoga en vanaf 1 januari 2018 ook met yin yoga. Ik heb zowel fysiek als mentaal veel baat bij de yoga. Het helpt mij om te ontspannen en ik ben minder stijf in mijn rug en benen. Het is tevens een goede oefening om te leren grenzen te herkennen en aan te geven. De lessen zitten overzichtelijk in elkaar. René legt uit waar een oefening voor dient en ook legt hij heel goed uit hoe je de oefening uit moet voeren. Hij houdt ook goed in te gaten of je de oefening daadwerkelijk goed uitvoert. De lessen worden niet in een hypermoderne sportschool gegeven echter de entourage, de kleinschaligheid maken het intiem en knus. Je komt voor yoga en je krijgt een fantastische yoga les. Ik heb er jaren over gedaan om me daadwerkelijk op te geven voor yogales. Ik denk nu vaak had ik het maar eerder gedaan. Mildred

De yogalessen van René zijn erg fijn.
Hij geeft op een ontspannen en enthousiaste manier les.
Hij let goed op hoe iedereen de asanas uitvoert en geeft zowel groeps als individuele tips en aandacht. Erg goed vind ik dat. Omdat alle asanas helemaal vanaf het begin worden gegeven en steeds worden herhaald is alles erg duidelijk qua opbouw.  Mattanja

Sinds september 2017 volg ik de lessen bij René. Daarvoor had ik nooit yoga gevolgd. Voor mij is het een les waar ik naar uit kijk iedere week. Alle oefeningen worden door René duidelijk uitgelegd zodat je weet waar de oefening goed voor is en welke gedeelte van je lichaam geactiveerd wordt.
Het is niet te zwaar belastend en goed te doen. Ieder week ga ik lekker ontspannen weer naar huis. Marina

Er hangt een hele fijne rustgevende en gezellige sfeer.
Goede begeleiding en uitleg bij de oefeningen. Voordat ik yoga deed had ik enorm last van mijn rug en dat is ook weer een stuk minder. Sharon

De lessen worden goed voorbereid en de instructies van de oefeningen worden goed uitgelegd. Na de lessen wordt ik heel ontspannen en daardoor slaap ik lekkerder. Ilse

De yoga bij YogaOmkar brengt mij een diepe vorm van ontspanning.
Na de les voel ik mij vol energie om de dag te vervolgen. Irene

Op de woensdagavond volg ik de yogalessen.
De oefeningen worden duidelijk en rustig uitgelegd. Er is aandacht voor iedereen.
Het is echt een aanrader om ook deel te nemen aan deze lessen. Ingrid

Al een tijdje wilde ik yoga gaan doen, maar met twee banen was het lastig in te plannen. Toen ik de yogalessen van René tijdens de lunchpauze zag, was dat de perfecte oplossing.
De yogalessen zijn leuk en leerzaam en ik merk dat ik steeds flexibeler word. Ook met de ademhalingsoefeningen merk ik dat ik dit inmiddels gemakkelijk volhoud. Sabine

Yogalessen van de yogaschool YogaOmkar zijn erg leuk!
Veel variatie in de oefeningen met persoonlijke aandacht!
Goede uitleg en opbouw van de oefeningen.
Daarom een aanrader voor iedereen! Peggy

Fijne en rustige begeleiding, ook voor beginneling zoals ik.
Het is echt een moment van ontspanning en rust. Ideaal naast mijn drukke leven. Naomi

Mooie lessen waar er aandacht word besteed aan ademhaling, asanas en ontspanning.
Voor mij persoonlijk helpt het om mijn rug, schouders soepel te houden. Dit i.v.m. mijn werk.
Ook de ademhaling en de ontspanning zijn heerlijk voor je geest! Top lessen. Gemma

Ik volg de yoga-lessen van René op het werk. Ik vind dat hij een rustige, prettige sfeer creëert en de oefeningen goed en duidelijk uitlegt.
Zelf heb ik al veel ervaring met yoga en René zorgt er ook voor dat hij iets meer uitdaging in de oefening biedt, zodat het programma goed aansluit op ieders niveau.
Yoga geeft me letterlijk ruimte in mijn lijf en hoofd en zorgt voor focus in mijn werk!
Ilja

De yoga-lessen van René zijn een fijn rustpunt in de week. De lessen zijn goed opgebouwd en zeker niet te zwaar. Alle oefeningen worden prima uitgelegd en met plezier gegeven. Peter

Yoga heeft mij geholpen te stoppen met roken.
Het geeft veel vrijheid om op een positieve manier meer controle te voelen over je lichaam en ademhaling. Abbie

Sinds ik een jaar yogalessen volg bij UWV van René van Stigt heb ik geen nekklachten meer.
Ik heb de afgelopen jaren meerdere methodes geprobeerd: Fysio, Dry Needling, massages etc. Niets hielp!
Door bewustwording van mijn ademhaling, spierspanning en het stretchen van mijn spieren tijdens yoga oefeningen heb ik nu ontspanning gevonden.
Hier ben ik heel blij mee! Lisa

Na betrekkelijk korte tijd merk ik al geestelijk en lichamelijk een verschil.
Yoga is een moment van ontspanning voor zowel lichaam als geest, waar je ook na de les de vruchten van plukt. De les wordt goed gegeven en er is aandacht om de oefeningen op correcte wijze aan te leren en uit te voeren. Eric

De yoga-lessen bij mijn werkgever UWV bevallen mij goed. De combinatie met hardlopen vind ik prettig, de aandacht bij yoga voor ontspanning en ademhaling komt het lopen ten goede. Alle oefeningen worden helder uitgelegd. Je voert ze uit op eigen niveau, en na de yoga kan je de kantoor-hectiek weer aan. Saskia

Op advies van huisarts; Ga op Yoga, je zal merken dat het helpt om je hoofd leeg te maken. En dat je beter zal slapen.
Maar ja, ik als man Yoga. Dat is voor vrouwen.
Toch ben ik eraan begonnen, ik ben wel de enige man. Maar wel lekker hoor.
Je gebruikt echt al je lichaamsdelen, helemaal goed. Dat had ik dus echt niet verwacht, slaap de laatste tijd weer beter door anders te ademen.
Zo nu en dan ben ik verbaasd dat sommige oefeningen zo makkelijk gaan. M.a.w. mij sceptische gedachte zijn helemaal onterecht dus. Het is zeker een aanrader om in ieder geval het eens te gaan doen. Willem

René geeft uitleg over hoe en waartoe en doet de oefening voor terwijl de groep meteen meedoet. Hij benadert de oefeningen zo te doen dat het goed voelt het is geen wedstrijd. Ontspannen en ademhaling zijn net zo belangrijk. De oefeningen zijn gericht op het versoepelen en verstevigen van spieren en gewrichten van degene dat de hele dag zittend werk doen, van schouders, rug en nek. Het lijkt wel of de yogales de hele week doorwerkt, ik voel me zo soepel. Anneke

Ik ervaar de yogalessen als zeer positief!
De oefeningen worden goed uitgelegd en rustig opgebouwd.
Daarnaast vind ik de sfeer tijdens de lessen ook heel prettig.
Kortom, echt een aanrader! Selma 

René is een aangename en zeer ervaren Yogadocent.
Hij legt goed uit wat het doel is van een oefening/asana. 
Sinds ik aan yoga doe ben ik bewust van mijn ademhaling. Dit maakt mij rustig ook ben ik bewuster geworden van mijn houding, dit voorkomt veel rugpijn.
Ik wil de lessen blijven volgen bij René.
Hij corrigeert ook op tijd wanneer je een oefening niet helemaal juist uitoefent.
Sarika

Ik heb in 2017 Yoga bij René gevolgd.
Hij is rustig en kiest alle oefeningen goed uit.
Wat fijn is, is dat er een duidelijke opbouw in de oefeningen zit.
Zo kom je iedere keer een stapje verder komen.
René denkt goed met je mee.
Toen ik zwanger werd, heeft hij aangepaste oefeningen opgezocht.
Melissa

Ik volg yoga tijdens mijn werk.
Dit bevalt mij erg goed. Even de ogen van het scherm en een andere houding.
Als ik gestrest ben wordt dit door de ademhaling oefeningen een stuk minder.
Het is geen ontzettend zwaar programma maar een heerlijke ontspanning tussen door.
Paula

Gezien leeftijd en “bewegen moet” weer kennis gemaakt met Yoga.
Je denkt soms dat het een saaie sport is maar dat is echt niet zo!
Alle spieren komen aan bod maar wel op een rustige manier en beheerste manier.
Je wordt je bewust van je ademhaling en hoe tot rust te komen.
We zijn met een leuk klein groepje en René geeft goede uitleg en leert ons steeds iets nieuws.
Sinds ik weer met Yoga bezig ben voel ik me meer ontspannen en slaap beter, een echte aanrader dus!!  Hendrica 

Ik zocht een middel om mij beter te ontspannen.
Deze heb ik gevonden in deze yogalessen.
PS: de ademhalingstechniek werkt prima bij de tandarts.  Wilma

René geeft op een heel heldere duidelijke manier les.
En creëert een aangename, ontspannen sfeer.  Ganesh

Heel fijn dat dit in de pauze kan. Na 3 lessen merk ik al dat ik meer souplesse krijg.
Het trage tempo is tegen mijn verwachting in, heel aangenaam.
Aan het eind van de les ben ik zo ontspannen dat ik mijn best moet doen om niet in slaap te vallen.  Saskia

De lessen zijn voor mij een kennismaking met Yoga.
Ik merk dat ik, ondanks ik maar één keer per twee weken een les volg toch vooruit ga.
Ik ben dan ook tevreden over de lessen.  Joline

Yoga op het werk onder de deskundige begeleiding van René is heel plezierig.
Na zo’n uurtje voel ik me veel minder gespannen.  Marjan

gediplomeerd Advanced Yogadocent (RYT 500) YogaOmkar

Home