Recensies

Recensies van studenten

Om een kleine indruk te geven staan hieronder diverse recensies hoe de studenten het ervaren. De recensies voor bedrijven staan onderaan van deze pagina.

Wat ben ik blij met de Yin Yoga lessen van René!

De veilige respectvolle sfeer die René creëert in zijn lessen vind ik erg prettig. Hij heeft een fijne rustige stem die je meeneemt in de oefeningen. Je wordt hierbij uitgenodigd om volledig tot rust te komen. De lessen hebben een goede balans tussen in- en ontspanning. René heeft prachtig yoga-materiaal om je bij de oefeningen te ondersteunen. Tevens geniet ik enorm van de mooie ontspannende muziek. En van de schone, harmonieus ingerichte lesruimte. Na de les voelt het alsof ik een warme deken om me heen heb. Ik voel me dan weer opgeladen en ontspannen. Arlinda

René ontmoete ik op het juiste moment. Ik wist dat ik iets nodig had om bepaalde emoties te verwerken maar wist nog niet precies wat. Totdat René mij vertelde over Hypnotherapie.
Wat ik heb ervaren is dat het direct en krachtig werkt, zowel fysiek als emotioneel op elk vlak eigenlijk. Ik ben heel dankbaar  dat ik dit heb mogen ervaren. Gwendeline

Graag wil ik mijn zeer positieve ervaring delen met mijn eerste reiki behandeling.
Omdat ik op dit moment in een moeilijke periode zit en zeer veel stress ervaar ging ik opzoek naar iets wat mij daarbij zou kunnen helpen.
De reiki behandeling gaf mij een gevoel van rust tijdens maar ook nog de dagen na de behandeling.
Ik heb die nacht ook voor het eerst sinds tijden weer goed geslapen.
Vandaar dat ik dit met jullie wil delen en denk dat dit voor veel mensen een zeer positieve werking kan hebben op zowel geestelijke als lichamelijke klachten.
René is een zeer kundig en vriendelijk persoon waarbij je je snel op je gemak zal voelen.
Ik kijk nu al uit naar mijn volgende behandeling. Vriendelijke groet Jeffrey

Yin Yoga was voor mij nieuw, maar, zoals is gebleken, perfect voor de rugklachten die ik al jarenlang heb.
De oefeningen, die mij eerst veel moeite kosten, hebben mij een stuk soepeler gemaakt.
René heeft een fijne manier van lesgeven, hij legt de oefeningen goed uit, is geduldig en corrigeert waar nodig. Hij straalt rust uit en heeft daarnaast een warme stem, die een rustgevende werking heeft.
De Yin Yoga les wordt altijd afgesloten met de “final relaxation”, voor mij hoogtepunt van de avond.
Wat mij betreft: een betere yoga docent kun je je niet wensen. Thea

Ik dacht eerst dat is niets voor mij Hypnotherapie.
Ben best wel nuchter, maar ook emotioneel. Niets is minder waar, al naar de eerste sessie was ik om.
Wat maakte dat al een verschil.
Het is zo fijn om op de ontspanning die over mij heen komt, af te rekenen met verschillende obstakels in mijn leven.
Ik ben blij dat ik deze investering aan mijzelf heb cadeau gedaan. Margaretha

Yoga geeft voor mij de gelegenheid om heel even met mezelf en mijn lichaam bezig te zijn. Een kleine pauze van de buitenwereld. Een half jaar geleden had ik een te snel werkende schildklier, en dat is mede door de yoga vanzelf over gegaan.
Yoga bij René is heel leuk, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en geeft de lessen met heel veel rust maar ook met humor tussendoor. Anne

In een kleine groep heeft René de mogelijkheid om mij te stimuleren en te corrigeren, specifiek lettend op de houding i.v.m. mijn spierreuma.
Mijn spieren zijn duidelijk versterkt en ik kan daardoor soepeler bewegen met veel minder pijn. De prettige manier van lesgeven zorgt ervoor dat ik geen les wil missen. 
Kortom: wat een heerlijk uurtje op de woensdag. Hans

Ongeveer een half jaar geleden ben ik bij René met Yin Yoga begonnen. Ik heb een zittend beroep en deze vorm van Yoga is perfect voor mijn lichaam. Doordat de poses lang worden aangehouden, kan je uiteindelijk ontspannen in de oefening en merk ik dat mijn gewrichten veel soepeler zijn geworden. René legt de poses goed uit en herhaalt de oefeningen een aantal weken achter elkaar. De groepen zijn niet groot, waardoor hij de houding van iedereen kan corrigeren, zodat iedereen op zijn eigen manier de oefening kan doen. Er is veel aandacht voor ontspanning en ademhaling, daardoor is de les ook heel rustgevend. Tinca

Yoga les van René heeft mijn levenskwaliteit enorm verbetert. Ik heb Fibromyalgie, chronische pijn en chronische vermoeidheidssyndroom. 3 jaar terug was ik erg wanhopig en bang mijn werk niet goed genoeg te kunnen doen omdat ik erg last had van de pijn en vermoeidheid. Per toeval kwam ik bij René terecht en begon met Yin Yoga. Door de fibromyalgie was mijn hele lichaam, maar vooral mijn gewrichten niet alleen erg pijnlijk maar ook heel stijf. Yin Yoga heeft mij zo veel geholpen! Maar het was René en zijn rustige en geduldige manier van lesgeven die mij echt hielp om vol te houden en verder te gaan. Eén jaar later voelde ik me zo goed, soepel en sterk, dat ik voor mij de volgende stap aan durfte en begon met Hatha Yoga. Met Hatha Yoga wordt mijn hele lichaam krachtiger en ook mijn overprikkelde hersenen komt tot rust. Ook hier is het de rust, geduld en het goede kennis van René, die mij echt helpt om mijn best te doen en tot rust te komen! Elke week weer mijn lichtpunt, vooral in deze moeilijke tijden, een verademing! Funda

De yogalessen van René zorgen voor mij echt voor ontspanning. Hij is in staat de oefeningen voor iedereen begrijpelijk uit te leggen en corrigeert waar nodig. Wat ik ook erg fijn vind, is dat hij een les een paar keer herhaalt voordat er een nieuwe les komt, zo kun je bepaalde oefeningen beter leren of langer in een houding leren staan. Ik heb in mijn leven meer yogalessen gevolgd maar voor deze kom ik van de bank, zelfs als ik me heel moe voel. De lessen geven zowel ontspanning als energie. Marcia

Sinds kort volg ik naast Hatha Yoga ook Yoga Nidra bij René op de vrijdagavond. In eerste instantie geen idee wat ik kon verwachten. Wel een uitleg gekregen van René dat je een volledige ontspanning van je lichaam ervaart en je geest wakker blijft. Het leven is druk en we moeten maar door en door. Bij René niet bij Yoga Nidra, hij begeleid je in een goede sfeer met een rustige stem door de oefeningen en ademhalingsoefeningen heen en je ervaart écht de volledige ontspanning van je lichaam. Hoe mooi is dat? Een uurtje geheel voor jezelf om vervolgens geheel relaxed het weekend in te gaan. Ik kijk er elke vrijdagavond naar uit. Sandra

Vanwege mijn beroep als dakdekker had ik erg veel last van mijn onderrug.
Ik had van alles al geprobeerd (Fysio/Chiropractor), noem maar op niks hielp. Mijn vrouw vertelde mij dat ze Yin yoga wilde proberen en ik besloot om mee te gaan. Zo kwamen wij bij René terecht. Ik had geen idee wat ik kon verwachten.
Al na de eerste les voelde het goed. De poses worden goed uitgelegd. En waar nodig werd ik gecorrigeerd en het voelde heel ontspannen.
Na 4 weken proeflessen was ik tot mijn verbazing geheel pijnvrij. Ik snapte er niks van, Yin yoga scheen mij echt te helen.
Ik besloot door te gaan en ik ben nu ruim 2 jaar bij René en heb nergens meer last van. Ik raad het iedereen aan die ook ergens last van heeft. Michiel

Twee jaar geleden nam ik vier proeflessen Hatha Yoga en al is het soms moeilijk om na een lange dag werken niet lekker op de bank te kruipen, toch ben ik bijna iedere donderdagavond op de yogamat te vinden.
De regelmaat, de rust, de opbouw van de lessen van René doen mij veel goed. Ademoefeningen blijven een uitdaging maar het geeft veel voldoening om te merken hoe je vooruitgaat. Dan kun je ineens zonder veel moeite op je hoofd staan of maak je een bruggetje. Daarbij heb je geen idee hoe het eruit ziet. Ook dat maakt yoga voor mij waardevol. Je ervaart iedere oefening helemaal van binnenuit. Iedere keer weer is het een beetje anders.
Het is iets wat ik meeneem in de rest van de week. Hanneke

De rustige en kalme stem van Rene geeft al een basis voor ontspanning. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Een rustige opbouw van de oefeningen zorgt ervoor dat het voor iedereen goed te doen is. Ieder op zijn eigen niveau en tempo. Ontspanning door inspanning en focus. Michael

Met veel plezier volg ik sinds begin dit jaar de Hatha Yogalessen bij René op woensdagavond. Het was even wennen maar nu vliegt in een soort flow de les om! De groep is klein en René legt alles kundig en geduldig uit. Na afloop ga ik zeer ontspannen weer naar huis! Mieke

Fijne en rustige begeleiding, ook voor beginneling zoals ik.
Het is echt een moment van ontspanning en rust. Ideaal naast mijn drukke leven. Naomi 

De yoga-lessen van René zijn een fijn rustpunt in de week. De lessen zijn goed opgebouwd en zeker niet te zwaar. Alle oefeningen worden prima uitgelegd en met plezier gegeven. Peter

Ik volg nu 2 jaar de yin lessen en ik kan niet meer zonder. Ik heb door het volgen van de yinyoga minder last van mijn rug. Ik voel me flexibeler. De lessen worden door een ervaren docent gegeven. René is rustig en heeft oog voor iedereen. De groepen zijn kleinschalig, dit vind ik erg prettig. Hierdoor is de sfeer altijd ontspannen en relaxt.
De yogalessen zijn voor mij ook vooral een moment om weer eens stil te staan om mindfull iets te doen. En daarbij is het een uitdaging om mijn grenzen te bewaken en ook dit komt terug in de poses. Hierin is het juist heel erg van belang om je eigen grenzen te bewaken. Mildred

Ik volg al 3 jaar Yoga. De laatste jaar volg ik mijn lessen bij YogaOmkar.
Wat ik zo prettig ervaar is hier de persoonlijke begeleiding.
Je leert niet alleen de “Asana’s” maar je krijgt een persoonlijk advies voor een goede houding.
Het is een kleine groep, doordat ervaar ik ervaar ik meer rust om me heen. Ik ervaar mijn yogalessen zeer positief, ook met mijn overgang klachten. Pilar

Yoga heeft mij geholpen te stoppen met roken.
Het geeft veel vrijheid om op een positieve manier meer controle te voelen over je lichaam en ademhaling. Abbie

Ik volg de Hatha yogalessen van René sinds begin januari 2019. Dit is voor mij als 58-jarige voor het eerst echt yoga. Zijn lessen zijn erg fijn. Hij is serieus en goed voorbereid. Zijn begeleiding is goed en hij helpt je ook echt goed. Er zit ook een gedegen opbouw in de oefeningen. Ik kijk er elke week naar uit en kom ontspannen na zo’n woensdagavond sessie thuis.
Ik kan het elke geïnteresseerde aanraden. Allard

De hatha yoga op woensdagavond is iets waar ik de hele week naar uit kijk.
In het drukke leven vol stress haast en zorgen is het zo fijn om een moment voor je zelf te hebben.
Waarbij je echt in het hier en nu staat en niet bezig bent met gisteren en morgen.
De yoga bij René geeft mij ontspanning en positieve energie.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en worden rustig opgebouwd.
Doordat de groepen niet zo groot zijn krijg je genoeg individuele aandacht en uitleg.
Ik kan het iedereen aanraden investeer een beetje in je zelf en creëer daardoor meer rust balans en daar door meer stabiliteit in het leven.
Vriendelijke yoga groet Jeffrey

Ik ben met YogaOmkar in aanraking gekomen via mijn moeder. Ik kreeg vaak de tip om te gaan yoga’n, maar had er altijd een beeld bij van: dat is heel erg zweverig en niks voor mij. Maar toen ik bij yogaomkar kwam merkte ik al snel dat daar niets van klopte. Ik volg de hatha yogalessen. Ik vind het super leuk om te doen en het geeft me veel ontspanning. René geeft op een prettige manier les en heeft echt voor iedereen de aandacht. Je krijgt goede tips mee als je ergens tegenaan loopt. De sfeer in de groep is ook erg goed. Kortom ik zou je aanraden om een aantal lessen mee te doen, om net als ik te ervaren of het wat voor je is. Maar pas op, want voor je het weet ben je verslaafd 😉 Rianne 

Ik volg de Hatha yogalessen van René. Het brengt mij kracht en evenwicht en balans. De ademhaling oefening en de concentratie hierin is een perfecte combinatie. Echt een aanrader. Ilze

Rene geeft op een rustige en plezierige manier yogales, waarbij hij je goed leert luisteren naar je eigen lichaam. De oefeningen zijn logisch opgebouwd, waardoor je stap voor stap bouwt aan meer balans. En als het een keer niet lukt zegt hij ‘het komt vanzelf’ Sidney

Als moeder binnen een druk, jong gezin met veel onregelmatigheid, zorgen en verantwoordelijkheden ervaar ik een ruime portie stress in mijn leven. Wat ik nodig heb is regelmatig een bewust moment voor mezelf. Door familie werd ik gewezen op Hatha Yoga bij YogaOmkar, voor mij niet om de hoek, maar zekere de vier proeflessen waard. Ik kon direct meedoen met de lessen op donderdagavond, die overigens op een ideale tijd worden gegeven. René communiceert duidelijk en deelt zijn lessen heel gestructureerd in. Je merkt direct dat hij weet waar hij het over heeft. Hij geeft individuele tips en houdt rekening met ieders beperkingen. Je doet ademhalingsoefeningen, de zonnegroet en oefent verschillende uitdagende poses. Mijn lichaam is nogal stijf, maar elke week gaat het een stukje beter. Na de proeflessen twijfelde ik niet of ik wel door wilde gaan: dit moment van de week blijft voor mij voorlopig zit ik tussen de andere dames op het yogamatje. Hier voel ik me op mijn gemak. Je mag er zijn, zoals je bent.
Marjolein

Ik ben in september begonnen met hatha yoga en vanaf 1 januari 2018 ook met yin yoga. Ik heb zowel fysiek als mentaal veel baat bij de yoga. Het helpt mij om te ontspannen en ik ben minder stijf in mijn rug en benen. Het is tevens een goede oefening om te leren grenzen te herkennen en aan te geven. De lessen zitten overzichtelijk in elkaar. René legt uit waar een oefening voor dient en ook legt hij heel goed uit hoe je de oefening uit moet voeren. Hij houdt ook goed in te gaten of je de oefening daadwerkelijk goed uitvoert. De lessen worden niet in een hypermoderne sportschool gegeven echter de entourage, de kleinschaligheid maken het intiem en knus. Je komt voor yoga en je krijgt een fantastische yoga les. Ik heb er jaren over gedaan om me daadwerkelijk op te geven voor yogales. Ik denk nu vaak had ik het maar eerder gedaan. Mildred

De yogalessen van René zijn erg fijn.
Hij geeft op een ontspannen en enthousiaste manier les.
Hij let goed op hoe iedereen de asanas uitvoert en geeft zowel groeps als individuele tips en aandacht. Erg goed vind ik dat. Omdat alle asanas helemaal vanaf het begin worden gegeven en steeds worden herhaald is alles erg duidelijk qua opbouw.  Mattanja

Na betrekkelijk korte tijd merk ik al geestelijk en lichamelijk een verschil.
Yoga is een moment van ontspanning voor zowel lichaam als geest, waar je ook na de les de vruchten van plukt. De les wordt goed gegeven en er is aandacht om de oefeningen op correcte wijze aan te leren en uit te voeren. Eric

Sinds september 2017 volg ik de lessen bij René. Daarvoor had ik nooit yoga gevolgd. Voor mij is het een les waar ik naar uit kijk iedere week. Alle oefeningen worden door René duidelijk uitgelegd zodat je weet waar de oefening goed voor is en welke gedeelte van je lichaam geactiveerd wordt.
Het is niet te zwaar belastend en goed te doen. Ieder week ga ik lekker ontspannen weer naar huis. Marina

Er hangt een hele fijne rustgevende en gezellige sfeer.
Goede begeleiding en uitleg bij de oefeningen. Voordat ik yoga deed had ik enorm last van mijn rug en dat is ook weer een stuk minder. Sharon

De lessen worden goed voorbereid en de instructies van de oefeningen worden goed uitgelegd. Na de lessen wordt ik heel ontspannen en daardoor slaap ik lekkerder. Ilse

De yoga bij YogaOmkar brengt mij een diepe vorm van ontspanning.
Na de les voel ik mij vol energie om de dag te vervolgen. Irene

Op de woensdagavond volg ik de yogalessen.
De oefeningen worden duidelijk en rustig uitgelegd. Er is aandacht voor iedereen.
Het is echt een aanrader om ook deel te nemen aan deze lessen. Ingrid

Al een tijdje wilde ik yoga gaan doen, maar met twee banen was het lastig in te plannen. Toen ik de yogalessen van René tijdens de lunchpauze zag, was dat de perfecte oplossing.
De yogalessen zijn leuk en leerzaam en ik merk dat ik steeds flexibeler word. Ook met de ademhalingsoefeningen merk ik dat ik dit inmiddels gemakkelijk volhoud. Sabine

Yogalessen van de yogaschool YogaOmkar zijn erg leuk!
Veel variatie in de oefeningen met persoonlijke aandacht!
Goede uitleg en opbouw van de oefeningen.
Daarom een aanrader voor iedereen! Peggy

Mooie lessen waar er aandacht word besteed aan ademhaling, asanas en ontspanning.
Voor mij persoonlijk helpt het om mijn rug, schouders soepel te houden. Dit i.v.m. mijn werk.
Ook de ademhaling en de ontspanning zijn heerlijk voor je geest! Top lessen. Gemma

Ik volg de yoga-lessen van René op het werk. Ik vind dat hij een rustige, prettige sfeer creëert en de oefeningen goed en duidelijk uitlegt.
Zelf heb ik al veel ervaring met yoga en René zorgt er ook voor dat hij iets meer uitdaging in de oefening biedt, zodat het programma goed aansluit op ieders niveau.
Yoga geeft me letterlijk ruimte in mijn lijf en hoofd en zorgt voor focus in mijn werk!
Ilja

Op advies van huisarts; Ga op Yoga, je zal merken dat het helpt om je hoofd leeg te maken. En dat je beter zal slapen.
Maar ja, ik als man Yoga. Dat is voor vrouwen.
Toch ben ik eraan begonnen, ik ben wel de enige man. Maar wel lekker hoor.
Je gebruikt echt al je lichaamsdelen, helemaal goed. Dat had ik dus echt niet verwacht, slaap de laatste tijd weer beter door anders te ademen.
Zo nu en dan ben ik verbaasd dat sommige oefeningen zo makkelijk gaan. M.a.w. mij sceptische gedachte zijn helemaal onterecht dus. Het is zeker een aanrader om in ieder geval het eens te gaan doen. Willem

René geeft uitleg over hoe en waartoe en doet de oefening voor terwijl de groep meteen meedoet. Hij benadert de oefeningen zo te doen dat het goed voelt het is geen wedstrijd. Ontspannen en ademhaling zijn net zo belangrijk. De oefeningen zijn gericht op het versoepelen en verstevigen van spieren en gewrichten van degene dat de hele dag zittend werk doen, van schouders, rug en nek. Het lijkt wel of de yogales de hele week doorwerkt, ik voel me zo soepel. Anneke

Ik ervaar de yogalessen als zeer positief!
De oefeningen worden goed uitgelegd en rustig opgebouwd.
Daarnaast vind ik de sfeer tijdens de lessen ook heel prettig.
Kortom, echt een aanrader! Selma 

René is een aangename en zeer ervaren Yogadocent.
Hij legt goed uit wat het doel is van een oefening/asana. 
Sinds ik aan yoga doe ben ik bewust van mijn ademhaling. Dit maakt mij rustig ook ben ik bewuster geworden van mijn houding, dit voorkomt veel rugpijn.
Ik wil de lessen blijven volgen bij René.
Hij corrigeert ook op tijd wanneer je een oefening niet helemaal juist uitoefent.
Sarika

Ik heb in 2017 Yoga bij René gevolgd.
Hij is rustig en kiest alle oefeningen goed uit.
Wat fijn is, is dat er een duidelijke opbouw in de oefeningen zit.
Zo kom je iedere keer een stapje verder komen.
René denkt goed met je mee.
Toen ik zwanger werd, heeft hij aangepaste oefeningen opgezocht.
Melissa

Gezien leeftijd en “bewegen moet” weer kennis gemaakt met Yoga.
Je denkt soms dat het een saaie sport is maar dat is echt niet zo!
Alle spieren komen aan bod maar wel op een rustige manier en beheerste manier.
Je wordt je bewust van je ademhaling en hoe tot rust te komen.
We zijn met een leuk klein groepje en René geeft goede uitleg en leert ons steeds iets nieuws.
Sinds ik weer met Yoga bezig ben voel ik me meer ontspannen en slaap beter, een echte aanrader dus!!  Hendrica 

Ik zocht een middel om mij beter te ontspannen.
Deze heb ik gevonden in deze yogalessen.
PS: de ademhalingstechniek werkt prima bij de tandarts.  Wilma 

René geeft op een heel heldere duidelijke manier les.
En creëert een aangename, ontspannen sfeer.  Ganesh

Heel fijn dat dit in de pauze kan. Na 3 lessen merk ik al dat ik meer souplesse krijg.
Het trage tempo is tegen mijn verwachting in, heel aangenaam.
Aan het eind van de les ben ik zo ontspannen dat ik mijn best moet doen om niet in slaap te vallen.  Saskia

De lessen zijn voor mij een kennismaking met Yoga.
Ik merk dat ik, ondanks ik maar één keer per twee weken een les volg toch vooruit ga.
Ik ben dan ook tevreden over de lessen.  Joline 

Yoga op het werk onder de deskundige begeleiding van René is heel plezierig.
Na zo’n uurtje voel ik me veel minder gespannen.  Marjan

Recensies van bedrijven

Tijdens de landelijke Ziektewet dag volg ik een stoelyoga workshop.
Na een hartelijk ontvangst start de één uur durende stoelyoga van René van Stigt.
Wat meteen opvalt is de rust en professionaliteit van René. Alleen al van het rustige achtergrond muziekje word je meteen rustig.
De oefeningen worden stuk voor stuk goed voorgedaan en waar nodig wordt dit herhaald. Indien nodig corrigeert René de deelnemers.
Voor mij de tweede keer dat ik stoelyoga doe en wat mij opvalt is dat de tijd tussen de oefeningen waarin je je even stilstaat hoe je lichaam voelt, heel ontspannend werken.
De ademhalingsoefeningen en de oefeningen laten je helemaal tot rust komen. Met name het goed leren ademen vond ik nog vrij ingewikkeld, nooit geweten dat dit zoveel ontspanning kan geven.
De spieren, die als gevolg van het werken achter de computer behoorlijk stijf worden, komen goed aan bod.
Kortom een aanrader. Caroline


Rene verzorgde een ochtend stoelyoga sessie op locatie om 7 uur in de ochtend. Zijn professionaliteit bleek uit de vlotte communicatie en goede afstemming. Rene’s yoga ervaring zorgde dat de sessie een sereen bezinningsmoment werd. De goede opbouw van de sessie en de toegangkelijkheid van de oefeningen maakten het tot een groot succes voor de hele groep. Heel veel dank voor dit bijzonder moment! Emma

René heeft op de Landelijke Ziektewet dag 3 workshops stoelyoga gegeven.  
De deelnemers waren zeer tevreden en gaven een beoordeling van zeer goed tot uitstekend. 
Hierbij enkele reacties; Daar heb ik veel aan tijdens mijn werk.
Ik voelde me heerlijk ontspannen ook daarna.
Heerlijk kunnen ontspannen met een zeer vakkundige yoga leraar. Echt van genoten.
Laat ook goed zien dat je tussendoor op je werk ook af en toe pauze in kan lassen. En goede oefeningen daarbij voor de spieren. Peter

Op een teamdag met alle controllers van het UWV een workshop stoelyoga gehad van Rene van Stigt van het bedrijf YogaOmkar. René  gaf daarin op een hele toegankelijke praktische manier handvaten voor voorkomen van stressklachten (zowel fysiek als mentaal) op het werk met oefeningen die je gewoon op je stoel kan uitvoeren. Wij zijn hier bij het UWV erg enthousiast over en zouden het zeker aanraden aan anderen.  Jaap

Onze  team-jaarplandag zijn we begonnen met een workshop stoelyoga van René. Een aanrader!  We zijn nog nooit zo goed gehumeurd en ontspannen de dag doorgekomen.  Sandra