Wie ben ik

René van Stigt

Gediplomeerd Advanced Yogadocent

Ik ben René en ben internationaal gediplomeerd Advanced Yogadocent (E-RYT 500). 
Ik geef vanuit mijn passie les sinds 2016 en heb les ervaring van meer dan 4720 uur. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga Nederland en India. Mijn docent Yogi Ram is opgegroeid in India. Tijdens de opleiding ben ik opgeleid om les te geven in Hatha , Yin, Vinyasa, Zwangerschap Yoga, stoel Yoga, Meditatie en Yoga voor kinderen. 
Daarnaast heb ik de Yoga Nidra opleiding basis en Advanced gevolgd. Ik heb naast de yogaopleiding diverse opleidingen gedaan.

  • Gediplomeerd Hypnotherapeut
  • Reiki innerlijke Master 3a 
  • Shambhala eenheid Master
  • Zielsdelen terughalen

Door deze opleidingen ontwikkel ik mij steeds verder. Hierdoor kan ik de individu ook goed begeleiden tijdens de therapieën. Als kleine jongen voelde ik al iemands pijn. Ik wist dingen die en andere niet wisten. Ik was mij er niet van bewust dat het een gave is. Daardoor kan ik op spiritueel gebied veel mensen begeleiden.

Mijn missie is om de ervaring die ik met holistische Yoga heb over te brengen naar mijn studenten. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en bewuster geworden van de omgeving en mijn lichaam.
In de drukte van de maatschappij waarin we leven moeten we onthaasten, dit kan d.m.v. Yoga. Of diverse therapieën die ik geef.

Door de Yoga zal er evenwicht ontstaan in de energiestromen in het lichaam. Yoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest door o.a. lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Door alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.
De verschillende houdingen zijn op elkaar afgestemd, zodat het hele lichaam zich kan ontspannen en de energie vrij kan gaan stromen. Mijn doelgroep is iedereen die bewuster in het leven wil staan. Of een betere balans zoekt voor lichaam en ziel. Ben je daar naar op zoek? Dan nodig ik je van harte uit om naar mij toe te komen. Dat is voor iedereen mogelijk, ongeacht leeftijd of ervaring.
Ik ben aangesloten bij Yoga Alliance. Dit betekent dat ik met regelmaat bijscholing volg.