Wie ben ik

René van Stigt

Gediplomeerd Advanced Yogadocent

Ik ben René en ben internationaal gediplomeerd Advanced Yogadocent (E-RYT 500).
Ik geef vanuit mijn passie les sinds 2016 en heb les ervaring van meer dan 3800 uur. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga Nederland en India. Mijn docent Yogi Ram is opgegroeid in India. Tijdens de opleiding ben ik opgeleid om les te geven in Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Zwangerschap Yoga, stoel Yoga, Meditatie en Yoga voor kinderen.
Daarnaast heb ik de Yoga Nidra opleiding basis en Advanced gevolgd.
Ik heb de opleiding gevolgd van Hypnotherapeut hierin ben ik gediplomeerd en ik heb Reiki derde-A graad innerlijk Master. Ook ben ik Shambhala Eenheid Master ook hierin ben ik gediplomeerd.

Mijn missie is om de ervaring die ik met holistische Yoga heb over te brengen naar mijn studenten. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en bewuster geworden van de omgeving en mijn lichaam.
In de drukte van de maatschappij waarin we leven moeten we onthaasten, dit kan d.m.v. Yoga.

Door de Yoga zal er evenwicht ontstaan in de energiestromen in het lichaam. Yoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest door o.a. lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Door alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.
De verschillende houdingen zijn op elkaar afgestemd, zodat het hele lichaam zich kan ontspannen en de energie vrij kan gaan stromen. Mijn doelgroep is iedereen die bewuster in het leven wil staan. Ben je daar naar op zoek? Dan nodig ik je van harte uit om naar mijn lessen te komen. Dat is voor iedereen mogelijk, ongeacht leeftijd of ervaring.
Ik ben aangesloten bij Yoga Alliance. Dit betekent dat ik met regelmaat bijscholing volg.