Reiki Alkmaar

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze die al eeuwenoud is en betekend letterlijk “universele levensenergie”.
Rei betekent universeel en Ki energie. Alles wat leeft, planten, dieren, mensen heeft die energie nodig om te leven, groeien en te herstellen van ziekte. Deze energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, geest en ons gevoelsleven.

Reiki Alkmaar

Reiki is al eeuwenoud en we maken gebruik van deze universele levensenergie die overal om ons heen is. Reiki is voor iedereen en alles wat uit energie bestaat.
De behandelaar krijgt deze energie vanuit de kosmos om deze door te geven door middel van handoplegging.

Wat is Shambhala Eenheid?

Shamballa Eenheid is net als Reiki een manier van energie doorgeven. Anders dan bij Reiki is deze energie krachtiger. Shamballa werkt Multi Dimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. Shamballa heeft een helend effect op alle lagen van een mens.

Shambhala is een moderne variant van de traditionele Reiki. Net als Usui Reiki bestaat Shambhala Eenheid uit pure en onvoorwaardelijke levensenergie. Deze energie herstelt de harmonie in het lichaam en versnelt het natuurlijk genezingsproces.

Wanneer een Reiki behandeling in combinatie met Shambhala ?

  • Spanning
  • Bij Hoofdpijn
  • Bij Emotioneel onbalans
  • Het versnelt fysieke genezingsprocessen
  • Het heft blokkades op

De behandeling

Een Reikibehandeling werkt ontgiftend en bevrijdend op het lichaam.
De behandeling bij Reiki Alkmaar duurt 1 uur en vindt plaats op een behandeltafel. Kleding advies is om comfortabele kleding aan te trekken. De behandeling gebeurt door middel van handoplegging zodat de energie gaat stromen. Bij de eerste behandeling vindt er een intake plaats. Deze behandeling kost €65. Hierna kijken we of vervolg behandelingen gewenst zijn.

Ik ben gecertificeerd volgens het Usui systeem of Natural Heling derde-A graad innerlijk Master.

Daarnaast ben ik Shambhala Eenheid Master hierin ben ik gecertificeerd. Tijdens de behandeling zal ik Shambhala Eenheid combineren met Reiki.
Shambhala Eenheid is het ontsluiten van onvoorwaardelijke liefde van alles en iedereen.

Mocht je vragen hebben kan je altijd contact met mij opnemen. Reiki Alkmaar is gevestigd in de Gangesstraat in Alkmaar.

Lees ook eens achtergrond informatie op kennisdomein.