Workshop Stoelyoga voor bedrijven

Stoelyoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest door o.a. lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie.
In de drukte van de maatschappij waarin we leven moeten we onthaasten. Door de het toepassen van yoga ontstaat er evenwicht in de energiestromen van het lichaam. Door alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.

Hoe ziet een workshop stoelyoga eruit? Uit onderzoek is gebleken dat een derde van de Nederlanders zeven tot zestien uur per dag zit “Zitten is het nieuwe roken.”

Hoogste tijd voor wat beweging! Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit! Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Een stoelyoga workshop is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de workshop staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leer je creatief om te gaan met eventuele beperkingen. Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden: al zijn de bewegingen nog zo klein, je lichamelijke en geestelijke gezondheid zal vooruit gaan bij regelmatige beoefening.

Als stoelyoga je interesseert kan je altijd contact opnemen voor een oriënterend gesprek. Daarin kan ik je uitleggen wat ik mogelijk kan betekenen voor het bedrijf en voor de medewerkers. Lees ook de recensies.